BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, November 15, 2011

We are PERTAHANAN AWAM :)

ok ! hari nih nk wat refleksi tentang kem korsispa UPSI di USIM (universiti sains islam Malaysia)
mmg bnyk sgt pengalaman yg kami dapat time p kem nih.. mmg best gila2 ! bayangkan la bila semua IPTA/IPTS berkumpul mestila best kan.. yg bestnya dekat baju pertahanan awam siap ada name tag universiti masing2.. mmg boleh cam la kan org tu dari u mana.. time tu la dapat usha2 org pun.. HAHA
yg pasti kami berbangga dapat bawak nama UPSI ! yeah ! itu yg penting.. ramai org ckp mcm nih "eh2 paah, hg nih terlalu obses dgn UPSI laa. " uish.. mau nya x obses ! cita2 aku dari kecik mmg nk masuk UPSI kot ! HEHE.. haisshh.. apa aku merepek nih.. jom la kita tgk gambaq ! nk tgk x ? xmau ? xmau sudah ! HAHA (sory.. men2 ja)

satu malaysia !! <3 u all guys !

masa nih panaih sgt2 ! mata sampai dah jd kecik ! hehe

thanks kt dayah, hanis amira, anis, yusra, fatin sbb bg kata2 semangat.. dlm dok kalut2 sempat lg ea wat benda nih.. crius terharu sgt2 ! rasa cam nk nagis baca nota nih <3

tugas aku sebagai polis trafik ! jga lalu lintas.. polis yg hingaq kot rasanya.. semua keta dia nk tahan padahal satu keta pun xdak time tu.. HAHA

nih la geng aku ! depa mmg terbaiiiiikkkk ! syida, bilah, waheeda n wanie (wanie boleh dpt pelakon wanita harapan tau sbb time nih dia menjerit punyala kuat sampai semua org gerun) hehe

to en zaiful : thanks sgt2 sbb sudi ajaq kami yg dari zero nih.. langsung xdak basic apa2.. thanks sgt2 sbb bersusah payah dgn kami selama kami menjalani latihan.. sory sbb xdpt nk puaskan hati en zaiful.. kami dah cuba yg terbaik.. apa2 pun thanks sgt2 ! :)

rasa mcm dah jd puan2 dah time nih.. hehe

ok ! that's all 4 today :)  

tepuk tepuk saaayyaannng ! emmuuahh , emmuuaaahh, emuuuaahhh3 ! HAHA
tepuk tepuk posting : posting, poosting, posting3 ! <3
n x lupa jgk dekat tuan syah selaku ketua pertahanan awam.. :)























No comments:

Post a Comment

nk komen, komen la :)
xmau komen pun xpa. just read ok :)
with luv ~ paah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...